Filmografie

Bližší informace jsou k dispozici k těmto filmům:
  » Riskni to s Polly
  » Božský Bruce
  » Hodná holka
  » Roker
  » Těnká růžova čára

Kompletní Filmografie:

Název filmu Český název Rok Postava, kt. stvárnila
Along came Polly Riskni to s Polly 2004 Polly Prince
Bruce Almighty Božský Bruce 2003 Grace Connelly
The Good Girl Hodná holka 2002 Justine Last
Rock Star Roker 2001 Emily Poule
Time of our lives - 2000 -
The Iron Giant - 2000 Annie Hughes (hlas)
Office Space - 1999 Joanna
The Thin Pink Line Tenká růžova čára 1998 Clove
VH1 Divas Live - 1998 -
Waiting for Woody - 1998 stvárnila samu seba
Dream for an Insomniac - 1998 Allison
The Object Of My Affaction Objekt mé touhy 1998 Nina Borowski
'Til There Was You - 1997 Debbie
Picture Perfect Perfektní záskok 1997 Kate Mosley
Steven Spielberg's Director's Chair - 1996 Laura
She's the One Ona, jedině ona 1996 Renee Fitzpatrick
Microsoft Windows 95 Video Guide - 1995 -
Friends [TV seriál] Přátelé 1994 Rachel Karen Green
Muddling Through [TV seriál] - 1994 Madeline Drego Cooper
Leprechaun - 1993 Tory
The Edge [TV seriál] - 1990 různe postavy
Camp Cucamonga - 1990 Ava Schector
Ferris Bueller [TV seriál] - 1990 Jeanie Bueller
Molloy [TV seriál] - 1990 Courtney
| © mylan & Sasa2002, 2005 | Člen skupiny TVpratele.info | Hosting: Flyweb.cz |  ↑  |